woensdag 8 april 2015

Wij zijn Arnhem!Tegenwoordig kun je vrijwel alles online kopen. Je kunt er gewoon bij op de bank blijven zitten, in je pyjama, met een glaasje wijn naast je. Reuze handig!
Ik zou hypocriet zijn als ik deze ontwikkeling niet zou toejuichen, want uiteindelijk verkoop ik de Cook & Book kookboeken ook online en ben ik blij met de opdrachten die zo binnenkomen. Maar laten we eerlijk zijn: thuis op de bank kun je wel kijken, maar niet bladeren. En ik sta niet naast je om advies te geven (alleen als je dat wilt, anders laat ik je met rust). En je geniet niet van de sfeer van de binnenstad, van de muzikale ondersteuning door het draaiorgel (…). Daarvoor moet je overeind komen!Winkelen in Arnhem is heerlijk, maar het kan nóg leuker. Daarom hebben we “Wij zijn Arnhem!” in het leven geroepen. Door lid te worden van “Wij zijn Arnhem!” geniet je bij de aangesloten winkels en horecagelegenheden (circa 20 stuks op het moment, maar dit aantal is groeiende) een voorkeursbehandeling. Je ontvangt elke maand een nieuwsbrief waarin alle deelnemers een speciale aanbieding hebben, exclusief voor de leden van “Wij zijn Arnhem!”. Op vertoon van je lidmaatschapspasje kun je deze speciale aanbiedingen ter plaatse verzilveren.

Word je ook lid? Je kunt je aanmelden via Arnhem Winkelstad, maar je kunt ook gewoon binnenstappen bij de deelnemers (zoals Cook & Book). Na betaling van € 30,00 (lidmaatschap voor 1 jaar) ontvang je dan een tijdelijk pasje, waarmee je direct gebruik kunt maken van de lopende VIP-deals (zo noemen we die speciale aanbiedingen). Na ongeveer een week krijg je je “echte” pasje thuis toegestuurd.
Vind je € 30,00 veel geld? Bedenk dan dat je iedere maand kunt profiteren van de VIP-deals die een waarde vertegenwoordigen van ongeveer € 200,00. En dat kun je 13x per jaar doen (elke maand + 1x extra voor Kerst). Dat geld heb je dus snel terugverdiend – bovendien steun je op die manier die leuke, echt Arnhemse ondernemingen!Benieuwd naar de VIP-deal van Cook & Book voor de maand april 2015? De leden van “Wij zijn Arnhem” kunnen het boek “Mediterrane keuken” aanschaffen voor slechts € 5,99 (de oorspronkelijke verkoopprijs van deze dikke pil bedraagt € 25,00 – vanaf mei 2015 voor iedereen (ook niet-leden) verkrijgbaar voor € 9,99). Je mag er zo veel meenemen als je wilt, maar: op = op. De prijs van € 5,99 geldt dus alleen in de maand april en alleen voor leden van “Wij zijn Arnhem!”.
Ben je nog geen lid, maar heb je wel interesse in deze mooie aanbieding? Kom dan snel langs in de winkel en schrijf je in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...