vrijdag 2 januari 2015

In 2015 gaan er een paar dingen veranderen...Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Moge 2015 een jaar vol geluk, liefde, gezondheid en allerhande andere voorspoed zijn!Op deze plek wil ik jullie even informeren over een paar persoonlijke goede voornemens. Daar doe ik eigenlijk niet aan, maar dit jaar vormt een uitzondering. Met ingang van 1 januari 2015 zijn er namelijk een paar dingen gewijzigd. De belangrijkste hiervan zijn:

·         De Cook & Book winkel (*) is niet meer geopend op koopavonden (tenzij anders aangegeven)
·         De Cook & Book winkel is niet meer geopend op koopzondagen (tenzij anders aangegeven)
·         Dit blog blijft bestaan, maar posten zullen in een (veel) lagere frequentie verschijnen.

(*) De webshop blijft natuurlijk onverminderd 24 uur per dag geopend.

De reden is simpel: ik ga een beetje gas terugnemen. Na 6 jaar Cook & Book (met in totaal 1½ week vakantie en 0 dagen ziekteverzuim) is - in fysiek opzicht - de koek een beetje op. Het enthousiasme is onverminderd groot, maar om op de been te blijven (en om ook een paar vrienden over te houden) ga ik wat minder tijd besteden aan de winkel en wat meer aan andere dingen (die schijnen er ook te zijn).

Om maar meteen spijkers met koppen te slaan, ga ik doodleuk een week op vakantie. De winkel in Arnhem is daarom gesloten van dinsdag 10 februari t/m zaterdag 14 februari 2015. Bestellingen in de webwinkel worden in die week ook niet verstuurd, maar zullen vanaf dinsdag 17 februari worden verwerkt.

En dit blog… Zodra ik een nieuw leuk recept heb geprobeerd, zal ik hiervan gewoon verslag blijven doen. Maar de waarheid is dat ik wel eens een pan nasi wil maken, in plaats van elke keer de druk te voelen iets nieuws op tafel te moeten toveren. Met ingang van nu ga ik dan gewoon nasi maken (heb ik trouwens wel eens over nasi geblogd? – misschien zit er toch nog een post in…), dus de snelheid van nieuwe berichten zal dalen. Ik hoop dat jullie desondanks tóch dit blog blijven bezoeken….

Proost! Op een sprankelend 2015!

Riejanne

2 opmerkingen:

  1. Dappere en wijze beslissing Riejanne! Jij ook de allerbeste wensen voor 2015! Dat het in alle opzichten een mooi jaar mag worden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik wens jullie uiteraard ook het aller-, allerbeste voor het nieuwe jaar!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...