Google+ Followers

vrijdag 4 februari 2011

Peggy Porschen komt bij Cook & Book!

Schrijf het maar vast met grote dikke letters in je agenda: op donderdag 24 februari 2011 heb je de kans om de wereldberoemde patissier Peggy Porschen persoonlijk te spreken bij Cook & Book! Tussen 10.30 en 12.30 uur is ze namelijk te gast hier - gewoon, aan de Zwanenstraat 5a in Arnhem (achter De Bijenkorf). Ze signeert dan boeken, beantwoordt vragen en gaat ongetwijfeld ook graag op de foto met die-hard fans.

Peggy komt naar Nederland om - op initiatief van Marieke de Korte van Sweet Appetite - een Masterclass "Wedding cakes" te verzorgen. Marieke heeft haar ertoe over kunnen halen om een dagje aan het bezoek vast te plakken en een signeersessie bij Cook & Book te doen. Geweldig!

Voor wie het even niet kan volgen: Peggy Porschen is één van de meest bekende en succesvolle patissiers in Europa. Ze maakte (bruids)taarten voor vele beroemdheden (Elton John, Gwyneth Paltrow, Madonna, Sting...) en geeft leiding aan haar eigen Peggy Porschen Parlour en Cake Studio in Londen.
Ze schreef een drietal bestsellers over "cake decorating", waarvan er 2 ook in het Nederlands zijn vertaald.

Uiteraard zijn deze boeken verkrijgbaar bij Cook & Book. Je kunt ze ter plaatse aanschaffen en door Peggy laten signeren, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een exemplaar dat je al hebt meenemen. Maak echter vooral van de gelegenheid gebruik om al je vragen over het decoreren van taarten, cupcakes en koekjes te stellen!

Kun je niet komen, maar wil je wel graag een gesigneerd exemplaar van één van Peggy's boeken ontvangen? Reserveer dan nu al vast je boek(en) naar keuze ("Cake chic", "Hoe versier ik een lekker koekje" en "Pretty party cakes") en Marieke en ik zorgen ervoor dat er een handtekening van Peggy inkomt. Na de signeersessie wordt de bestelling dan meteen naar je verstuurd.

Tot ziens allemaal op donderdag 24 februari!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...