Google+ Followers

donderdag 29 april 2010

FoodLovers Festival 2010

Op zaterdag 15 mei en zondag 16 mei 2010 wordt voor de eerste keer het FoodLovers Festival georganiseerd. Het spektakel vindt plaats in de Veilinghal in Andelst, in het hart van de bloeiende Betuwe, dat twee dagen lang in het teken zal staan van eten, drinken en muziek!
Er is een FoodLovers Market waar diverse producenten hun bijzondere waren aanbieden; er zijn talloze workshops en demonstraties, o.a. door EdsKitchen en Andy McDonald, en op zaterdagavond is er de FoodLovers Party! Een hoofdrol is weggelegd voor Ramon Beuk en zijn bedrijf Food Emotions, die de gehele catering op het grote kookeiland zullen verzorgen.

Ook Cook & Book is aanwezig! Met een mooie collectie boeken zal ik op zondag 16 mei (dus niet op zaterdag 15 mei - de winkel is dan natuurlijk gewoon open en ik kan mezelf niet klonen) een stand bezetten. En wat helemaal mooi is: Ramon Beuk komt zijn kookboeken op de Cook & Book stand signeren! Reken dus maar dat er een enorme stapel "Wat van Fair komt..." en "365 dagen lekker eten en genieten" meegaat naar Andelst. Het exacte tijdstip van de signeersessie is nog niet bekend, maar dit laat ik jullie zo snel mogelijk weten.

Tot ziens op het FoodLovers Festival in Andelst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...