Google+ Followers

dinsdag 27 april 2010

Zoete workshops en Siciliaanse lunches

Spannende nieuwe ontwikkelingen bij Cook and Book! Jullie kennen natuurlijk al de winkel, de website, de webshop, Twitter en deze foodblog. In alle gevallen draait het om kookboeken, koken, eten en drinken. En dat gaan we nu nog een tikje verder voeren: vanaf mei 2010 zullen in de winkel regelmatig workshops georganiseerd worden!

In de eerste plaats zullen er workshops koekjes versieren en cupcakes decoreren worden gegeven. Dat doe ik uiteraard niet zelf; want zoiets moet je overlaten aan mensen die er verstand van hebben. In dit geval is dat Marieke de Korte, patissier en eigenaar van Alle Taarten. De eerste workshop is op zaterdag 22 mei: "Romantic cookies", een workshop koekjes decoreren met royal icing. Aanmelden kan via de webshop of gewoon in de winkel.

Naast deze zoete workshops, zullen er op 12 juni en 10 juli twee Siciliaanse lunches worden verzorgd. Opnieuw door kenners: EdsKitchen, die het kookgedeelte voor zijn rekening neemt, en Il Convivio Wijnen, die zorgt dat bij iedere gang (3 stuks) een bijpassende Italiaanse wijn zal worden geschonken.
Deze "smaakworkshops" zullen worden gebaseerd op het boek "Sicilicious" van Loes Janssen-Miraglia. Edwin van EdsKitchen verzorgt de lunch terwijl iedereen hem op z'n vingers mag kijken en vragen kan stellen. Hebben jullie al trek? Meld je dan aan voor de lunch van zaterdag 12 juni of zaterdag 10 juli.

Het is een start. Als het alle partijen goed bevalt en als het enthousiasme onder de deelnemers groot is, zullen extra data volgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...